Contact

                                                                                          Vakantiesluiting van 20 april tot 30 april

Praktijk Gorinchem
Gezondheidscentrum Kazerneplein
Smakheul 4
4201 HG Gorinchem

Praktijklocatie Zwijndrecht                             
Medisch Centrum Zonnehoed                               

Plantageweg 3-b                                                
3333 GZ  Zwijndrecht    

Afspraken of vragen (vakantiesluiting van 20 april tot 30 april)
Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar monikaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0183-648003.
Vanwege hygiene wordt tijdens behandelen de telefoon niet opgenomen. Spreekt u een boodschap in en u wordt terug gebeld op maandag, dinsdag, donderdag of zaterdag.

Privacy
Als het gaat om uw gegevens is het beleid van de praktijk eenvoudig. De gegevens die worden verzameld en bewaard worden zijn bij wet verplicht en/of nodig voor een goed onderzoek en therapieplan. Uw gegevens worden nooit aan derde verstrekt voor commerciele doeleinden. Het uitwisselen van gegevens vindt alleen plaats indien dit in uw belang is en na mondelinge toestemming. Denk hierbij aan de huisarts, praktijkondersteuner huisarts, oefentherapeut, fysiotherapeut, medisch pedicure of huidtherapeut.

Voor kwaliteitsdoeleinden kunnen auditors van de branchevereniging NVvP uw dossier bekijken. Heeft u hier bezwaar tegen maak dit kenbaar bij de podotherapeut. Wilt u zelf uw dossier dan kan dit worden opgehaald of worden verzonden via zorgmail.