Contact

Praktijk Gorinchem
Gezondheidscentrum Kazerneplein
Smakheul 4
4201 HG Gorinchem

Praktijklocatie Zwijndrecht                             
Medisch Centrum Zonnehoed                               

Plantageweg 3-b                                                
3333 GZ  Zwijndrecht    

Afspraken
Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0183-648003.
Vanwege hygiene wordt tijdens behandelen de telefoon niet opgenomen.
Spreekt u een boodschap in en u wordt terug gebeld op maandag, dinsdag, donderdag of zaterdag.

Overige vragen

Voor alle overige vragen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Privacy

Als het gaat om uw gegevens is het beleid van de praktijk eenvoudig. De gegevens die worden verzameld en bewaard worden zijn bij wet verplicht en/of nodig voor een goed onderzoek en therapieplan. Uw gegevens worden nooit aan derde verstrekt voor commerciele doeleinden. Het uitwisselen van gegevens vindt alleen plaats indien dit in uw belang is en na mondelinge toestemming. Denk hierbij aan de huisarts, praktijkondersteuner huisarts, oefentherapeut, fysiotherapeut of medisch pedicure.
Voor kwaliteitsdoeleinden kunnen auditors van de branchevereniging NVvP uw dossier bekijken. Heeft u hier bezwaar tegen maak dit kenbaar bij de podotherapeut.
Wilt u een kopie van uw dossier dan kunt u dit opvragen. U ontvangt dan een geprinte versie die u persoonlijk dient op te halen. Dossiers worden vanwege veiligheid niet per mail of post verzonden. Heeft u vragen over privacy dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.